Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

Tegyük helyükre a dolgokat!

Alakformálás kényelmesen

Szeretnénk megismertetni veletek új alakformáló termékcsaládunkat, amelyet kifejezetten nagyobb méretekre fejlesztettek ki.

 

Megbízható minőségéről híres, dán partnerünk már jó pár éve sikeresen forgalmazza több országban, és most hozzánk is megérkezett végre. Több vevőnk már fel is próbálta, így láthattuk, hogy valóban kényelmes és jó megoldást jelent a test alakosítására.

 

 

Nagyon elasztikus anyaga nem ad túl szorító, kényelmetlen érzést. Kellemesen formáz, elsimít, összetart. A popsi és a mell területén előformázott bőség van. A szilikon pánt megakadályozza, hogy lepöndörödjön a testről.

 

Van aki a hétköznapokon is visel alakformálókat mert szeretne mindig csinos lenni. De ha igazán kifogástalan megjelenésre vágyunk, akkor egy alkalmi szép ruha alá bizony elkél a plusz önbizalmat adó formázás. Jó tartást ad és magabiztos megjelenést. Nem kell tartani a viselésétől, hisz az alakformálás nem új keletű dolog. Egészen az ókorig nyúlik vissza, amikor is a derék karcsúsítása és a mell ki- és felemelése volt a cél.

 

 

A kemény, merevítőkkel megerősített ruhaneműkben bizony még a levegővétel se volt egyszerű. Nyáron a sok réteg ruhában bizony bágyadoztak a hölgyek a melegben. Ugye milyen szerencse, hogy ezek az új technológiával készült, rugalmas, légáteresztő termékek már elérhetőek? Jó megoldást jelentenek a számunkra zavaró testrészek, dudorok, hurkák helyre tételéhez.

 

Jelenleg L-5Xl-es méretig, 4-féle fazonban kapható, a termékek rájuk kattintva azonnal megtekinthetők:

 

 

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!