Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

Nadrág választás nőknek

Hogyan lehet megtalálni a telt testtípusnak megfelelő nadrág fazont?

női nadrág fazon kiválasztása

 
Az összes ruházati cikk közül miért a tökéletes nadrágot a legnehezebb megtalálni? Uhhh! A testednek megfelelő méret és a személyiségének megfelelő stílus megtalálása néha lehetetlen feladatnak tűnhet, főleg, ha a méreteid kissé nagyobbak a modell alkatok Nem lenne jó, ha a kiválasztott nadrágok mosolyt csalnának mások arcára. Mi a Sylverro-nál úgy gondoljuk, hogy az „elég jó” egyszerűen nem jó, és nem is elég jó. Ezért mindent megteszünk, hogy különféle fazonú nadrágokat kínáljunk különféle, plusz méretű alkatra, minden anyagban és méretben. Választ adunk néhány gyakran feltett kérdésre, amelyek segítenek megtalálni a testtípusának megfelelő nadrágot, és soha többé nem kell megelégedned az „elég jóval”.
 
női nadrág típusok

Az összes plusz méretű nadrág hasonló fazonú?

Természetesen nem. Szerencsére a plusz méretű nadrágok sokféle változatban kaphatóak. A szabásvonalak, vonalak, derékmegoldások, szár bőségek, záródások sokféleségét nézzük. Mi a hátránya, hogy ennyi lehetőséged van? A tökéletesen rád illő nadrág megtalálása a kicsit tovább tarthat. Ha ismered a testalkatod, és hogy általában milyen stílust és szabást szeretsz a legjobban, akkor jelentősen szűkítheted a lehetőségeket.
 
Sylverro divat

Melyek a leggyakoribb molett test alkatok?

Bár elég sok testalkat-kategória létezik, a plusz méretű nők körében a leggyakoribb a körteforma, a homokóra, az alma vagy ennek a háromnak a változata. A körte alakú nők alul szélesebbek, mint felül, a csípő és comb teltebb. Homokóra-alaknak számítanak azok, akik vékonyabb derekúak, a mell- és csípőméretük körülbelül megegyezik. Az alma alkat súlyának nagy részét felül viseli, csípője a test legszélesebb része, végig hasonló méretekkel és hosszabb, vékonyabb lábakkal.
 
női nadrág webáruház

Honnan tudhatom, hogy milyen plusz méretű nadrágok állnak nekem a legjobban?

Fontos testalkatod pontos meghatározása, amely jó kiindulópont, amikor megpróbálod meghatározni, hogy milyen ruházati stílus felel meg neked. Ami a körte- vagy homokóra-alkat visel, az nem biztos, hogy alma esetén is működik. A testalkatod meghatározásának célja, hogy a ruhák az számodra tökéletesek legyenek, növelve az önbizalmad. Eltereljék a figyelmet a problémás részekről és kiemeljék tested előnyös részeit.

Milyen plusz méretű nadrágstílusok néznek ki a legjobban körte alakra?

 
Ha körte alakú vagy, akkor előnyös az egyenes szárú nadrág, amely lazán a combra omlik. A csípőtől a bokáig egy egyenes vonalat hoz létre, karcsúbb és hosszabb lábak illúzióját keltve. A körte alkatok csípő vonala teltebb, ezért az állítható, gumis derékrész kényelmes viseletet ad egész napra. Megfelelő, normál derék magasság is kell, hogy ne csúszkáljon a nadrág a testen.
bő szárú női elegáns nadrág

Milyen plusz méretű nadrágstílus működik a legjobban egy homokóra alkatnál?

A körtéhez hasonlóan az egyenes szárú nadrág is mindig jó választás egy homokóra alkat számára. A homokóra figurának (és körtének egyaránt) szélesebb a csípője, ezért általában nadrágot visel, amely egészen a bokáig érhet. Jó választás lehet még a szűk fazonú nadrág is, amely normál derékmagasságú legyen. Fontos, hogy a tekintetet a derék és dekoltázs részre irányítsuk.
 

Milyen plusz méretű nadrágstílus néz ki a legjobban egy almaformán?

Egy alma alakú nő a derék rész meglétéhez illúzióját akarja kelteni. Ezt úgy teheted meg, hogy sima, csípőre simuló, szűk vagy keskeny szárú nadrágot visel, amely deréktól a bokáig van szűkítve. Viselj hozzá hosszított felsőt, jó esésű tunikát. A nadrág hossza lehet rövidebb, boka fölé érő is akár. A figyelmet a vállra és dekoltázsra tereld.
 
sportosan elegáns női nadrág
 

Az élénk színek és minták a plusz méretű nadrágoknál

Bár sötét színeket és egyszínű anyagokat ajánlott viselni a test alsó felén, semmi sem zárja ki hogy kísérletet. Találd meg az egyensúlyt, hogy a szetted a lehető legelőnyösebb legyen. Ha élénk mintával próbálkozol lent, akkor viselj fent egy klasszikusabb sötétebb árnyalatot, feketét, szürkét, föld-színeket.
 
 
előnyös nadrág női

Milyen anyagból készülhet a legjobb, telt alkatra tervezett nadrág?

Szerencsére egyre jobb és forradalmian új alapanyagok jelennek meg minden szezonban. Fontos, hogy elasztikus, akár két irányba is kellemesen rugalmas legyen az az alapanyag, amelyből cégünk, a Sylverro is dolgozik. Ez leülésnél is megadja azt a nyúlást, hogy a derékrész a helyén maradjon. A kellően vastag és kissé jobb tartású anyag szerkezet adja meg azt az előnyt, hogy nem látszik a narancsbőr, és kissé összefogja a test domborulatait. Nem csak a farmer képes erre, ezért nem kell meleg időben is egy szűk, hosszú farmerben izzadni egész nap. 
 
női elasztikus nadrág
 
Fontos az, hogy bátran próbálkozz, szánj időt az alkatodnak megfelelő nadrág fazon és stílus megismerésére. Mi is arra törekszünk, hogy minél változatosabb fazonokat készítsünk a telt alkatokra is. Viselj színeket, de ha megtalálod a legjobb, legelőnyösebb nadrág szabást, akkor azon nincs értelme változtatni. Segítünk a méret kiválasztásában is, mert az elasztikusság miatt, érdemes kisebb méretet választani. Mi értünk a jó nadrágokhoz, de szívesen tanulunk is, haladva a divattal és anyagokkal.
női nadrág online
 
 
A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!