Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

A kocka el van vetve!

A kockás minta ismét divatba jött 

Na persze, ismét az idei őszi szezon egyik slágere a kockás minta! Időről-időre visszaköszön a szövött, kockás hatású minta. A kissé férfiasnak ható dizájnt, ami szabásvonalakban is a férfi zakóra emlékeztet, azért megfelelően lehet csajosítani. Egy-egy színnel, vagy kiegészítővel teljesen más irányba vihetjük el az összképet és elvehetjük az élét ennek a maszkulin jellegnek. 

A nőies formákat hangsúlyozó öv, magas sarkú cipő/csizma, vagy egy klassz táska és az esetleges ékszerek, mind-mind jól illeszkednek az öltözetünkhöz. A szürke-fekete árnyalatokhoz kiválóan passzolnak az erős színek, a piros, a narancs, a pink, a sárga, a zöld, amelyek a sminken is megjelenhetnek. 

Fontos azonban, hogy ne vigyük túlzásba, elég akár csak egy meggypiros rúzs is. A férfias, kockás szövetből készült darabok a kiegészítőktől függetlenül egyfajta üzletasszonyos megjelenést kölcsönöznek a viselőjének. Tárgyalásra, irodába, hivatalokba különösen ajánlott. Ez az alapanyag mindig nagy játékteret ad a tervezőknek. Egy-egy elem ferdítésével, sok-sok szabásvonallal máris más érzetet kelt az elkészült ruhadarab. 

 

A kockás minta erősítené az alakot? 

Ez sok mindentől függ, a kockák méretétől, színétől, hogy hová esnek az alakon, de igen, valóban erősít. A szabály a következő: a takarni kívánt területekre mindig a sötétebb és lehetőleg egyszínű alap kerüljön. A szélesítendő területre (pl.:váll, mell) mehet a kocka minta, de csak mértékkel. Egy jól szabott kosztüm, függetlenül attól, hogy viselője molett, vagy éppen sovány, szövött, kockás alapanyagból, mindig előnyös. 

Tehát az sem tiltott minta a plus size divatban sem. Elegáns, exclusive termékek készítésekor is felhasználható, főleg ha a szövet egy kis csillogással is rendelkezik. Van időnk még felkészülni és feltölteni ilyen ruhadarabokkal a ruhatárunkat, mert mint a legtöbb nemzetközi trend, a kockás

 

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!