Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

Kedvenc színünk - a kék!

Tudtátok, hogy felmérések szerint a kék színt kedvelik legtöbben? Nem csoda, hisz a kék annyi mindent „tud”! Például fehérrel kombinálva lehet üzletiesen elegáns, vagy más koncepcióba bújtatva biztosít tengerész stílust viselőjének.

A kék nagyvonalú - akár egy fekete, de kevésbé komor és távolságtartó, arcunk közelében is jótékonyan hat: kevésbé teszi keménnyé, fáradttá vonásainkat.

De miért is szeretjük ennyire ezt az árnyalatot? Ennek válaszát a színek ránk gyakorolt hatásában kell keresnünk - komoly pszichológiai, színtani kutatások foglalkoznak ezzel a kérdéssel. A tudomány szerint a kék szín asszociációi a nyugalom, a stabilitás, békesség, harmónia, bölcsesség, bizalom, a higgadtság, és biztonság.

Ebből adódóan a kék szín viselete bizalmat és tekintélyt ébreszt a szemlélőben ezért is tökéletes viselet üzleti tárgyalások, állásinterjúk, hivatalos szereplések alkalmával.

Mindezek mellett a kék mély tónusai – mint általában a sötét színek – optikailag „slankítanak” . Bizonyára a fenti tulajdonságai miatt is vívta ki magának azt a szerepet, hogy szinte minden évszakban, minden trendben megtalálható a divatpalettán.

De miként is viseljünk a kéket a 2011/12-es őszi/téli szezonban?

A kék különböző árnyalatai remekül illenek egymáshoz, választhatunk akár tetőtől-talpig kéket! Továbbá a kék remek kiegészítője az őszi szezonban a színes falevelek, lehulló avar hangulatát idéző rozsda, barna, valamint ezek különböző árnyalatai, az úgynevezett föld színek. Játékossá, kevésbé „feszessé” teszi az összképet, ha a kéket ezekkel kombináljuk.

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!