Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

Formás alak, darázsderék

 

Sziasztok! 

Talán érdekes lehet számotokra is, hogy milyen felfedezést tettünk a minap. Egyre több dundi ruhás oldalon látjuk megjelenni a tökéletes homokóra alkatú modelleket, a hozzá illő és azt kiemelő ruhácskákban. Mi lehet a titkuk, hiszen az ilyen vonalak ritkábbak, mint a fehér holló!?

Darázsderék, telt keblek, formás popsi...Természetesen sokan rögtön az ilyen ruhák után vágyakoznak és elégedetlenül csóválják a fejüket, hogy itthon miért nem lehet ilyet kapni. Pedig a válasz nagyon egyszerű, a magyar nők döntő hányada nem rendelkezik ilyen adottságokkal. Akad  egy kis pocak, vékony lábakkal kombinálva, vagy méretesebb popsi, keskeny vállal, esetleg néhány hurkácska is észrevehető! Na, és?!

Ezzel az égvilágon semmi probléma sincs, ettől függetlenül minden típusú hölgy tud és kell is, hogy csinosan felöltözhessen. Mi lehet a megoldás? Kicsit vissza kell kanyarodni az időben és jusson eszünkbe például Sissi  királyné vékony dereka és máris egyértelmű a válasz.

A fűző!  Újra teret hódít ez a ruhadarab és nem csak a teltebbek körében. Tehát ne dőljetek be a magazinok képeinek, mert csalnak! Nem hinnénk, hogy megéri ez az önsanyargatás, sokan addig fokozzák ezt, hogy már lehajolni sem tudnak a fűzőjükben. Szerintünk egy helyesen megválasztott ruha és egy alakformáló fehérnemű is elég áldozat a szépségért! 


 

 

Honnan is indulhatott volna ez az őrület, mint egy celebtől Kim Karadishiantól, aki mellesleg modell is.

Szép napot!

Sylverro  

 

 

 

 

 

 

 

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!