Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

Divat - Horoszkóp

Kos: Imádod a legdivatosabb ruhákat és anyagokat. Fontosak számodra az új trendek és divatirányzatok. Üzleti megbeszélésre kifogástalan öltözetben jelennél meg. Öltözködéseddel szeretsz kitűnni, ennélfogva sokat is költesz erre.

Bika: Nem hoznak lázba a divathóbortok. Szívesebben viselsz inkább kényelmes, ámde nagyon jó minőségű holmikat. Len, selyem és puha pamut a kedvenceid közé tartoznak. Az általad előnyben részesített márkás termékeket inkább leértékelésekkor szerzed be. Egyidejűleg vagy konzervatív és trendi.

Ikrek: Kedveled a fiatalos és vidám viseleteket. Olyan cuccokat keresel, amelyek kiemelnek a tömegből. Ezek nem feltétlenül márkásak, vagy drágák. A sokoldalúan és bármely alkalomra felhasználható darabok az igazi favoritjaid. Sokoldalú az öltözködésed, melyet illeszkedő kiegészítőkkel párosítasz.

Rák: Klasszikus módon öltözködsz. A finom színárnyalatok - különösen a fehér és a pasztell - közel állnak hozzád. A régi ruhadarabjaidhoz is szentimentálisan ragaszkodsz. A testhez szorosan simuló darabokkal szemben inkább a bővebb, lezser fazonokkal szimpatizálsz.

Oroszlán: Magabiztosság jellemez az öltözködés terén is. Luxus ruhák és drága kiegészítők találhatóak a szekrényedben. A márkahűség fontos a szemedben. Fejedelmi divat érzékeddel ki akarsz tűnni a tömegből. Szereted a harsányabb színeket, arany ékszereket, szatént és az állatmintákat.

Szűz: Ízlésesen öltözködsz. Sok figyelmet fordítasz a részletekre. A legújabb divatirányzatok hidegen hagynak. A feltűnő színek helyett inkább a hidegeket részesíted előnyben, mint például a kék és a lila, stb. Legjobb tudásod szerint igyekszel a kiegészítőket összehangolni a ruházatoddal.

Mérleg: Fontos számodra a divat. Egyfolytában a legjobb formádat próbálod mutatni. Pénzed nagyrészt a lehető legjobb ruhákra költöd. Az estélyi ruhák illenek hozzád a leginkább. Szeretsz a különböző parfümökkel kísérletezni.

Skorpió: A szexi divat a te vonulatod. A ruházottaddal közvetíteni szeretnéd a dinamikus és vonzó személyiséged a világ felé. Kedvesek neked a sötét színek, mint a sötétvörös és a fekete. Megkísérled felhívni magadra az ellenkező neműek figyelmét az öltözködési stílusoddal. Közel állnak hozzád a napszemüvegek.

Nyilas: A sportos megjelenés és a kötetlenség fontos számodra. Kényelmes és jól hordható darabokat vásárolsz leggyakrabban. Szereted a vibráló színeket, mint amilyen a lila, zöld, piros is. Lezser cuccok közül is a farmer a legbecsesebb a számodra.

Bak: Elegánsan öltözködsz. Amennyiben lehetséges a dizájner márkák közül választasz. A rikító ruhák nem jellemzőek rád, viszont sokat áldozol a kiegészítőkre. Jól áll neked a szürke, keki, kék. A márkákat státusszimbólumként kezeled.

Vízöntő: Nem követed az aktuális divatot, inkább újabbakat találsz ki. Azt öltöd magadra, amihez éppen kedved szottyan, és kevéssé érdekel, hogy ehhez mit szólnak mások. Tovább hordod a ruháidat még akkor is, ha már kiment a divatból.

Halak: A ruházatod tükrözi a hangulatodat. Lojális maradsz az általad már bevált márkákhoz/tervezőkhöz. A színeid a tenger zöld és kék, kékeszöld. Imádod a cipőket és alig várod, hogy tovább gyarapítsd a gyűjteményed.

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!