Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

Alma, körte, eper

Széles csípő, vaskos combok, nagy mell és néhány hurkácska... Kissé nagyvonalú veled az anyatermészet és kihangsúlyozza a nőies vonalaidat?A hangsúlyosabb vonalak ellenére egy nőnek sem kell homokba dugnia a fejét. A legfontosabb, hogy fogadd el önmagad és ezt mások is észre fogják venni. Ez az első és legfontosabb lépés öntudatos és magabiztos nőve válásod útján. Az öltözködésed, a belső kisugárzásod és a beszédstílusod alapján alakítanak ki rólad egy képet az emberek. Ez a kép meghatározza társas kapcsolataidat, szakmai sikereidet, egész életedet. Sokan a néhány plusz kiló miatt, vagy mert nem fogadják el önmagukat-akár még depresszióssá is válhatnak. Mindezt persze erősíthetik a médiából érkező hatások, a tökéletességet mutató képek.De ennek nem kell így lennie. Húzd ki magad, legyél Te a legtrendibb és mosolyogj a világra! Alkati adottságaid figyelembe vétele mellett keresd meg a számodra megfelelő öltözködési stílust. Ehhez szakemberek segítségét is kérheted. Lehetőséged van akár egy teljes ruhatár összeállítására is, amelynek darabjait folyamatosan meg tudod vásárolni. Szükséged lesz néhány alap darabra, ezek a basic kategóriába tartoznak és előnye, hogy évszaktól függetlenül tudod viselni. A molettek számára előnyös réteges öltözködést lehet vele megvalósítani. Ilyenek az egyszínű pólók,topok,farmerok,cicanadrágok és gumis ripsz anyagú nadrágok.Ezek a darabok,nem túl drágák és jól ki tudod őket használni,pamutos anyagösszetételük miatt ,pedig biztosított a kellemes viselet. Színben az alapszíneket,fekete ,fehér,szürke érdemes választani.A további ruhadarabok kiválasztásánál már leginkább az alkatod és személyiséged játszik fontos szerepet és persze,hogy éppen mik az aktuális divattrendek. Szerencsére egy-egy szezon színei,fazonjai igen változatosak így kicsi az esély arra,hogy ne találj saját egyéniségednek megfelelőt.A színek kiválasztásánál fontos,hogy tisztában legyünk azzal,hogy mi áll jól a bőrszínünkhöz hajunkhoz,lelkivilágunkhoz.

A nőket alkatuk szerint három csoportba szokták sorolni.

Ilyen a körte alak,amelynek jellemzője a széles csípő,vaskos comb,keskeny váll és kis mell. Számukra megoldást jelent,ha a felsőtestre irányítjuk a figyelmet egy színesebb és dekoltáltabb pólóval,ami akár lehet hosszabb tunika is,eltakarva a combokat. Egy szép sállal,nagyobb fülbevalókkal a kevésbé domború területre irányíthatjuk a figyelmet.

A következő típus az alma,amely jellemzője a nagy pocak,kerek popsi,rövid törzs. Itt az a fontos,hogy ne hangsúlyozzuk ki még inkább, szűk vonalú felsőkkel a hasat. A nadrág ne legyen csípő fazonú,és inkább előnyösebb az egyenes illetve enyhén csöves szár. A felsőrész színe inkább kevésbé hivalkodó legyen,és csak kis mintás,jól elrejtenek a sötét színek amit egy mintás sállal feldobhatunk.

A harmadik típus az eper. Nagy mell, szélesebb váll,erősebb hát a jellemzői. Itt az alsótestre és az arcra,dekoltázsra érdemes irányítani a figyelmet. A nadrág lehet bő vonalú és akár mintás is. A felsőrész a test vonalát követő,hozzá illő hosszú mellénnyel jó választás. Egy szép nyaklánc és csinos cipő elterelheti a figyelmet apróbb hibáinkról.

Néhány tipp amit érdemes megfogadni a teltebb hölgyeknek.


 Amit soha ne viseljen:


A legfontosabb megtalálni az alkatunknak legmegfelelőbb öltözködési stílust. Ha ez sikerül,akkor már csak rajtunk múlik a siker.

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!