Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

A színekről

Sokaknak ismerős szituáció lehet, amikor a reggeli kapkodásban kérdezgetjük családtagjainkat: szerinted ez a szín jó ezzel? Az egységes színű öltözet sápadt hatást kelthet és néha jót tesz a léleknek egy kis „színezés”. Megpróbálok néhány aranyszabály csokorba gyűjtésével segíteni abban, hogy ez helyesen történhessen. Tudományos tény, hogy szemünk először a tárgyak színét érzékeli, az alakját csak később. Befolyásolják hangulatunkat, pozitív, vagy akár negatív hatást kiváltva belőlünk. Éljünk hát ezzel az eszközzel megfelelően! 

A divat kapcsán, csakúgy, mint a művészetekben a színeket kétféleképpen alkalmazhatjuk, hogy a megfelelő hatást érjük el. A fent látható kép jól szemlélteti, hogy az egymással szemben elhelyezkedő színek kiegészítik egymást(pl.:türkiz-narancs, piros-zöld,). Az szomszédos színek közt pedig árnyalatnyi eltérések vannak csupán. Tehát a színelméletre hagyatkozva vagy a kontrasztokra, vagy a kisebb eltérésekre építkezhetünk. Három egymással kombinált színnek pedig a színkörben nagyjából egyenlő távolságban kell állniuk. Ennél több azonban nem ajánlott magunkra öltenünk, hacsak nem egy hippi buliba van érkezésünk. 

A fekete és fehér nem minősülnek színnek. Tiszta állapotban ritkán fordulnak elő a természetben. Éppen ezért könnyen kombinálhatóak minden más színnel. A semleges szürke hasonlóan kedvező tulajdonságú. A test alsó részén javasolt sötét színeket előnyben részesíteni, hogy soványabbnak hassunk.
Az élettel teli, világos, vagy akár feltűnő színek a felsőrész sajátosságai legyenek. Világosabbá teszik az egész megjelenésünket és kiemelik az arc ragyogását.

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!