Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

A molett divat színei

Túlsúllyal küzd? Ne csüggedjen, rengeteg csinos ruha közül választhat! Ha tisztában van azzal, mik állnak Önnek jól, már csak be kell szereznie a legjobb duci női ruházati cikkeket! Hasznos tanácsokkal szeretnénk ellátni Önt a molett divat területén, hogy könnyebb legyen a választás.

molett divat törekszik arra, hogy a túlsúllyal rendelkező hölgyek is csinosnak érezzék magukat, és számukra előnyös ruhákat vásárolhassanak. A színek optikailag vékonyíthatnak és kövéríthetnek. A molett hölgyek kerüljék a világos színeket, ellenben sötétebb, egyszínű ruhákat érdemes hordaniuk, amik slankítanak.

Köztudott, hogy a fekete szín vékonyít, ezért kerülje a nagy mintás ruhákat, valamint tarkább színeket is óvatosan alkalmazzon! Törekedjen az egyszínű ruhákra, de ne csak a színre ügyeljen, hanem arra is, hogy a ruha fazonja ne legyen túl szűk vagy túl bő - találja meg az arany középutat! A hosszanti csíkozás nem csak vékonyít, de nyújtja is az alakot. Kerülje a keresztbe csíkozású ruhákat! 

Csinos, kiváló minőségű duci női ruháink között a molett hölgyek is találnak számukra megfelelő színt és fazont. Hódítson divatos ruhákkal, tekintse át kínálatunkat!

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!