Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

A divat TE vagy! – Judit

Stílusos nők, akik szeretik a divatot, imádnak öltözködni, és vallják, hogy a divat nem méret és korfüggő! Nem sztárok, nem celebek – és éppen ettől érdekesek! Nők, akik jóban vannak önmagukkal – és valóban jó rájuk nézni!

Judit saját bevallása szerint immár 40 éve dolgozik fodrászként – amit fotói láttán nehezen tudunk elképzelni, hiszen annyira fiatalos és jó formában van! A vörös szőnyegen is magabiztosan és tökéletes outfitben pózol – akár a sztárok. De vajon mikor kezdődött, és milyen a viszonya a divattal?

Juditnak hívnak, fodrászként dolgozom immáron 40 éve, és egyben ez a hobbim is!:-) Nagyon közeli barátságban vagyok a divattal. A munkámban aktívan követem az aktuális trendeket, a haj stílusokat - ezáltal az öltözködésemben is nagy szerepe van.

Videken nőttem fel, de ettől függetlenül külföldről öltöztettek - merthogy kint élő rokonaim sűrűn küldtek csomagot, melyben divatosnál divatosabb darabok voltak. Mondhatnám hogy ebben nőttem fel. Az ajándékba kapott ruhák persze úgymond “kitűntek a sorból” a hazai üzletek “egyenkínálatából”. Feltűnő öltözködésem miatt keveredtem kellemetlen helyzetbe is: miként hazaküldtek az iskolából kirívóan divatos öltözködésem miatt. :-) Persze ez nem tántorított el attól, hogy továbbra is egyedi legyek.

Stílusom a sportosan elegáns vonalat követi. Hosszas keresgélés után találtam rá a Sylverro-ra, aminek nagyon örülök és azóta is csak innen öltözködöm. Sokszor csak benézek “látogatóként” Hajnihoz a Budaörsi üzletbe, de nem tudok úgy elmenni, hogy a fél boltot fel ne vásárolnám! :-)

Azért szeretem a Sylverro ruháit mert nem csak, hogy divatosak és szépek, hanem  méretben is mintha rám szabták volna őket. Kiváló viselet!

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!