Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

A divat TE vagy! – Hermina

Stílusos nők, akik szeretik a divatot, imádnak öltözködni, és vallják,hogy a divat nem méret és korfüggő! Nem sztárok, nem celebek – és éppen ettől érdekesek! Nők, akik jóban vannak önmagukkal – és valóban jó rájuk nézni!

Bemutatjuk Herminát! Őt nem lehet nem észrevenni! Kifogástalan ízléssel válogatja össze mindennapi outfitjét, tökéletesen tisztában van azzal, hogy mi áll jó neki – persze mit sem érne a külső összhang, ha mindez nem lenne harmóniában Hermina vidám, energikus személyiségével. Mi első látásra megkedveltük amikor belépett hozzánk!

Hermina: Hobbim a fotózás

Hermina a szépség szakmában dolgozik kozmetikusként, de mi egészen biztosak vagyunk abban, hogy akár divattanácsadónak is beválna. Amikor elküldtük neki email-ben, hogy “A divat TE vagy” rovatunkat vele indítanánk, és néhány kérdést feltennénk, jött is a profikat megszégyenítő “nyilatkozat” válasz levél. Olvassátok csak: Amikor a fotóst fotózzák!

Sziasztok! Herminának hívnak,31 éves vagyok, kozmetikusként dolgozom, és igen, bevállalom: duci vagyok. Szabadidőmben fotózok, zumbázok és bújom az internetet, nyomozok a nagyméretű nőcis ruhák után.

A divat világa és én, az már egy régi történet. Kb 3 éves voltam, amikor is a nagymamám "kopogós cipőjében" és ékszereiben rendszeresen felvonulást tartottam az utcán. Azért szerencsére a későbbiekben ebből vissza vettem, de mindig is szerettem a különleges ruhákat. 

Hogy milyen stílust szeretek? Ez nálam teljesen változó, de általában a nőies és egyedi rucik vonzanak.  Ezért szeretem a Sylverro ruháit is. Az első találkozásom a Sylverro-val a szerencsés véletlennek köszönhető. Éppen a kb. századik körömet jártam egy bevásárló központban, ahol nem találtam semmi rám valót és ekkor láttam meg ŐT. Bementem és majdnem a fél kollekciót felvásároltam …és ez azóta is így megy. 

Egyik kedvenc időtöltésem – egyszer talán az én fotóim szerepelnek majd riportsorozatban!

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!