Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

Megrendelés menete

A vásárlás a feldolgozás megkezdéséig 3 lépésből áll abban az esetben, ha Ön már regisztrált felhasználója a Sylverro rendszerének. Vásárolni kizárólag regisztrált felhasználóknak lehet. Ha még nem regisztrált, akkor ez egyszerűen és gyorsan, akár egyetlen perc alatt is elvégezheti a regisztrációs oldalon. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között a megrendelés napján megkezdődik. A nem munkanapokon (hétvégén és munkaszüneti napokon) érkezett megrendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. A megrendeléseket e-mailben is elküldjük a regisztrációnál megadott e-mail címre. A szállítás határidejéről a "Vásárlási feltételek" menüpontban olvashatnak.

A megrendelés a következő lépésekből áll:

 

Webáruházunkba megfelelő adatokkal érkezett megrendelések után a vevőt a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük a megrendelés aktuális státuszáról (feldolgozás, átutalás, átutalás érkeztetése, kiszállítás).

A megrendeléssel kapcsolatos feltételekről, díjakról és határidőkről a "Vásárlási feltételek" menüpontban olvashatnak részletes információkat.

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!