Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 30.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

Áttekintés 

Szabályaink értelmezése 
Az alábbi feltételek, továbbá Adatkezelési szabályzatunk, a Közösségi alapelvek és a Felhasználási feltételek a Facebookon szereplő oldalak, csoportok és események minden létrehozójára és kezelőjére vonatkoznak. Te viseled a felelősséget annak biztosításáért, hogy az oldalad, csoportod vagy eseményed minden vonatkozó törvénynek, jogszabálynak és rendelkezésnek megfeleljen. 
Oldalakra, csoportokra és eseményekre vonatkozó általános szabályzat 
1. Tiltott üzleti gyakorlatok 
Az oldalak, csoportok és események nem reklámozhatnak megtévesztő vagy félrevezető üzleti gyakorlatot használó termékeket, szolgáltatásokat, konstrukciókat és ajánlatokat, ideértve azokat is, amelyek pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől. 
További információ
2. Személyazonossággal való visszaélés 
Az oldalak, a csoportok és az események nem élhetnek vissza egy közszereplő személyazonosságával, és nem állíthatják be önmagukat hamisan egy márka vagy egy szervezet képviselőinek. Ha egy oldal, csoport vagy esemény támogatást vagy érdeklődést fejez ki egy márka, szervezet vagy közszereplő iránt, a névben vagy a leírásban egyértelművé kell tenni, hogy nem hivatalos képviseletről van szó. 
További információ
3. Szerencsejáték 
Az oldalak, a csoportok és az események előzetes írásbeli engedélyünk nélkül nem segíthetik elő vagy népszerűsíthetik az online szerencsejátékokat, a valódi pénzért zajló online játékokat, az ügyességi játékokat és az online sorsjátékokat. 
4. Pontatlanul megjelölt tartalmak 
Az oldalak, a csoportok és az események nem jelölhetik meg pontatlanul a tartalmakat, és nem ösztönözhetik erre a felhasználókat. 
5. Jutalmazás 
Az oldalak, a csoportok és az események nem jutalmazhatják a felhasználókat a Facebook funkcióival való visszaélésekért. 
További információ
6. Kábítószer- és alkoholfüggőség kezelése 
Az oldalak, csoportok és események nem reklámozhatnak olyan kábítószer- és alkoholfüggőség-kezelő intézményeket, amelyek félrevezetők, a betegekre nézve káros gyakorlatokat folytatnak, illetve más módon sértik a hatályos törvényeket. 
Promóciók az oldalakon, a csoportokban és az eseményeknél 
Promóciók meghirdetése 
Amennyiben Ön a Facebook használatával promócióról kommunikál vagy promóciót végez (például pályázat vagy nyereményjáték formájában), Ön felel az adott promóció jogszerű lebonyolításáért, ideértve például a következőket is: 
  • a hivatalos szabályzat;
  • az ajánlat feltételei és részvételi jogosultsági követelményei (például életkor és lakhely szerinti megkötések); továbbá
  • a promócióra és a felkínált összes díjra vonatkozó előírások teljesítése (például nyilvántartásba vétel és a megfelelő szabályozói jóváhagyások megszerzése).
Kötelező tartalom 
A Facebookon végzett promócióknak tartalmazni kell alábbiakat: 
  • A Facebook teljes körű mentesítése minden jelentkező vagy résztvevő részéről.
  • Annak elismerése, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.
Promóciók lebonyolítása 
A promóciók lebonyolítása az oldalakon, a csoportokban, az eseményeken belül vagy a Facebook-alkalmazásokban lehetséges. Személyes idővonalak és ismerősi kapcsolatok nem használhatók promóciókhoz (például „a részvételhez oszd meg az idővonaladon” vagy „esélyeid növeléséhez oszd meg ismerőseid idővonalán”, illetve „a részvételhez jelöld meg az ismerőseidet ebben a bejegyzésben” jellegű felszólítások nem engedélyezettek). 
Segítség a promóciókban 
A promóció megvalósításához a Facebook nyújt segítséget, és Ön vállalja, hogy amennyiben szolgáltatásunk igénybevételével végzi a promóciót, ezt saját kockázatára teszi. 
Adatgyűjtés az oldalakon, a csoportokban és az eseményeknél 
Adatgyűjtés a felhasználóktól 
Amennyiben a felhasználóktól közvetlenül gyűjt tartalmakat és információkat, az oldalnak, a csoportnak vagy az eseménynek egyértelműen kell közölnie, hogy Ön gyűjti ezeket (nem a Facebook), valamint az Ön által gyűjtött tartalmak és információk felhasználásához tájékoztatást kell nyújtania, és hozzájárulást kell kapnia a felhasználóktól. Attól függetlenül, hogy a felhasználóktól milyen módon jut hozzá a tartalmakhoz és információkhoz, Ön felelős az ilyen tartalmak és információk ismételt felhasználására vonatkozó minden szükséges engedély megszerzéséért. 
Automatizált adatgyűjtés 
Az oldal, a csoport vagy az esemény a Facebook írásos engedélye nélkül nem gyűjthet felhasználói tartalmat vagy adatokat, és nem csatlakozhat a Facebookhoz automatikus eszközök (például harvester botok, robotok, spiderek vagy scraperek) használatával. 
Felhívások 
Az oldal felhívásgombjával folytatott felhasználói interakcióból származó adatokat az oldal, a csoport vagy az esemény nem használhatja fel semmilyen más célra, mint a felhívásgombhoz kapcsolódó szolgáltatás nyújtására. Ha ilyen információkat bármilyen más célra kíván felhasználni, előbb meg kell kapnia az adott személy kifejezett hozzájárulását. 
Az Oldalelemzések funkció adatainak kezelése az EGT-ben 
Ha Ön az EGT-ben van, az Oldalelemzések funkció adatainak kezelésére Az Oldalelemzések funkció adatkezelői függelékevonatkozhat, amely az oldalakra, csoportokra és eseményekre vonatkozó jelen szabályzat részét képezi. 
Az oldalakra vonatkozó szabályzatok 
1. Platformhasználati szabályzat 
Az oldalon található alkalmazásoknak eleget kell tenniük a Facebook platformhasználati szabályzatában foglaltaknak. 
2. Oldalnevek 
Az oldalak neve nem tartalmazhat trágár kifejezéseket, túlzott helyesírási és központozási hibákat, és nem állhat kizárólag általános kifejezésekből vagy helynevekből. 
További információ
3. Tartalmak láthatósága 
Az oldalakon közzétett tartalmak nyilvánosak, és bárki által megtekinthetők, aki látja az oldalt. 
4. Borítóképek és profilképek 
Az oldal borítóképén vagy profilképén nem szerepelhet ellenőrzött státuszt jelző pipa jel, valamint külső fél termékei, márkái vagy támogatói. 
5. Műsorlogók 
műsoroldalakon szereplő műsorlogóknak pontosan kell ábrázolniuk az adott műsort, és nem ábrázolhatják a műsor szülőoldalának megfelelő szervezetet vagy hálózatot. 
6. Online gyógyszertárak 
Az oldalak nem népszerűsíthetik vényköteles gyógyszerek értékesítését. Az online gyógyszertárak oldalai a Facebook előzetes jóváhagyásával engedélyezettek lehetnek. 
7. Korlátozás életkor alapján 
A Facebook-oldalak korlátozási funkcióival az életkor alapján korlátoznia kell a hozzáférést, hogy megfeleljen a vonatkozó jogszabályi előírásoknak. 
8. Bejegyzés előnézete 
Ha külső fél hivatkozását osztja meg az oldalon, a bejegyzés előnézetének egyetlen elemét se módosítsa. 
9. A feltöltési funkció 
Nem élhet vissza a Facebook feltöltési funkciójával az oldal kapcsán. 
További információ
10. Nevek módosítása és összevonása 
A névváltoztatások és az összevonások nem eredményezhetnek félrevezető vagy szándékolatlan kapcsolatokat, és nem változtathatják meg lényegileg az oldal tárgyát. 
11. Szabályozás alá eső termékek vagy szolgáltatások 
A szabályozás alá eső termékek vagy szolgáltatások értékesítését segítő oldalaknak meg kell felelniük a Közösségi alapelveknek
12. A látogatók átirányítása külső alkalmazásokba és webhelyekre 
Ön semmilyen értéket nem fogadhat el azért, hogy olyan alkalmazásba vagy webhelyre irányítsa a látogatókat, amely forgalmi arbitrázst alkalmaz, a tartalomhoz képest aránytalan mennyiségű hirdetést tartalmaz, illetve szexuális jellegű, sokkoló, kattintásvadász vagy csalást elősegítő tartalmat jelenít meg. 
13. Tartalmak megosztása 
Az oldalon megosztott tartalmakat az oldal más adminisztrátorai továbboszthatják az oldalhoz kapcsolódó más Facebook-termékekben. 
14. Korlátozottan eredeti tartalom 
Az oldalak nem tehetnek közzé és nem oszthatnak meg olyan tartalmakat, amelyekben minimális az eredeti tartalom aránya. 
Márkához kapcsolódó tartalmak az oldalakon 
1. Márkához kapcsolódó tartalom 
A márkához kapcsolódó tartalomnak meg kell felelnie a Facebook márkához kapcsolódó tartalmakra vonatkozó szabályzatának
2. Műsoroldalak 
műsoroldalak nem tartalmazhatnak márkához kapcsolódó tartalmat a műsorlogóban vagy az előzetesekben, és meg kell felelniük a Facebook márkához kapcsolódó tartalmakra vonatkozó szabályzatának
3. Szükséges tájékoztatás 
Biztosítania kell, hogy oldala a Facebookot használóknak minden kötelező tájékoztatást megadjon, például az Ön által közzétett tartalom kereskedelmi jellegének feltüntetése céljából. 
Álláshirdetési szabályzat 
Álláshirdetési szabályzatunk útmutatást ad a Facebookon engedélyezett álláshirdetésekről, és érvényes az oldalakon és a csoportokban közzétett összes álláshirdetési bejegyzésre. Az álláshirdetési bejegyzéseknek meg kell felelniük a közösségi alapelveinknek és az Álláshirdetési szabályzatnak is. 
1. Félrevezető, megtévesztő vagy tisztességtelen munkák 
Az álláshirdetési bejegyzések nem hirdethetnek félrevezető, megtévesztő vagy tisztességtelen munkalehetőségeket. 
További információ
2. Illegális termékek és szolgáltatások 
Az álláshirdetési bejegyzések nem hirdethetnek olyan munkalehetőségeket, amelyek jogellenes tevékenységekkel, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatosak. 
További információ
3. Diszkrimináció 
Az álláshirdetési bejegyzések a jelentkezőket jogtalanul semmilyen védett tulajdonság alapján nem diszkriminálhatják, ideértve a faji vagy etnikai hovatartozást, bőrszínt, nemzeti hovatartozást, vallási meggyőződést, kort, nemet, szexuális irányultságot, nemi identitást, családi állapotot, egészségi vagy genetikai állapotot vagy bármely más szövetségi, állami vagy helyi törvény által védett tulajdonságot. Az álláshirdetési bejegyzéseknek meg kell felelniük az összes vonatkozó, diszkriminációt tiltó törvénynek. 
További információ
4. Szexuális utalásokat tartalmazó álláshirdetések 
Az álláshirdetési bejegyzések szexuális utalásokkal nem hirdethetnek munkalehetőségeket. 
További információ
5. Korhatáros termékek és szolgáltatások 
Az álláshirdetési bejegyzések nem hirdethetnek olyan munkalehetőségeket, amelyek korhatáros szolgáltatásokat vagy korhatáros termékek használatát követelik meg. 
További információ
6. Személyes adatok 
Az álláshirdetések nem kérhetnek személyazonosítást vagy pénzügyi adatokat a jelentkezőktől. 
További információ
7. Multilevel marketing 
Az álláshirdetési bejegyzéseknek világos és teljes leírást kell adniuk a hirdetett termékről vagy üzleti modellről. Az álláshirdetési bejegyzések nem reklámozhatnak olyan üzleti modellekhez kapcsolódó munkalehetőségeket, amelyek kis befektetést követően gyors megtérülést kínálnak, így multilevel marketinges (MLM) lehetőségeket sem. 
8. Személyazonossággal való visszaélés 
Az álláshirdetési bejegyzéseknek tilos visszaélniük bármely márka, vállalat, szervezet vagy közszereplő identitásával. Ide tartozik a vállalkozással való viszony hamis színben való feltüntetése is. 
9. Gyógyszerekkel/kábítószerekkel kapcsolatos termékek és szolgáltatások 
Az álláshirdetési bejegyzések nem hirdethetnek olyan munkalehetőségeket, amelyek illegális vagy rekreációs kábítószerekkel, termékekkel, illetve szolgáltatásokkal kapcsolatosak. 
További információ
10. Durva nyelvezet és nyelvhelyesség 
Az álláshirdetési bejegyzésekben nem szerepelhet durva nyelvezet, és nem lehetnek bennük sem nyelvtani és központozási hibák. A szimbólumokat, számokat és betűket helyesen kell használni, az ellenőrzési folyamatunk és a szabályok érvényesítésére szolgáló rendszereink kijátszására irányuló szándék nélkül. 
További információ
Az eseményekre vonatkozó szabályzatok 
1. Automatikus események 
Az események nem alkalmazhatnak automatikus meghívási módszereket. 
2. A költségek közlése 
Az eseményeknél egyértelműen, előre fel kell tüntetni a jegyvásárláshoz kapcsolódó teendőket és költségeket. 
3. Események félrevezető módosításai 
Az események módosításai nem eredményezhetnek félrevezető vagy szándékolatlan kapcsolatokat, és nem változtathatják meg lényegileg az eseményt. 
További információ

Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!