Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

Vásárlási feltételek

Amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Sylverro Webáruház rendszerének, úgy kérjük, hogy olvassa el az alábbi tájékoztatót. Szolgáltatásunk igénybevételéhez elengedhetetlen, hogy az Általános Szerződési Feltételek minden pontjával egyet értsen és kötelező érvényűnek tekintse magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdésekben készséggel állunk rendelkezésére.

Megvásárolható termékek

A Sylverro Webáruház kínálatában női ruházat és kiegészítők találhatók meg. Ezen termékek áruházunkból elektronikus úton, házhoz szállítással rendelhetők meg. Személyes átvételre az "Elérhetőségeink" menüpontban feltüntetett címen van lehetőség, de kizárólag interneten történő előzetes megrendelés esetén. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát.

Vásárlás és megrendelés


Szállítás


Szállítás díjszabása


A létrejövő szerződésről

Az Ön által leadott megrendelésről elektronikus mentés és nyilvántartás történik.

Szerződő felek, a szerződés nyelve, az alkalmazandó jog

A szerződés a Sylverro Kft. és a megrendelő cég vagy magánszemély között jön létre. A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó.

Szállítási határidő

Abban az esetben, ha az Ön által megrendelt termék megtalálható raktárunkban, a szállítási folyamat azonnal elkezdődik és a megerősítés/visszaigazolás után kb. 1-5 munkanapon belül megérkezik. A raktáron nem lévő termékek esetén a megadott elérhetőségek egyikén tájékoztatjuk a termék várható beérkezéséről. 

Általános Forgalmi Adó

A Sylverro Webáruház oldalain található termékek árai tartalmazzák a 27%-os Áfát, más adó típusú költség már nem terheli a vásárlót.

Fizetés


Garancia


Az elállás joga

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Sylverro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., 2143 Kistarcsa, Baross G. utca 11, email: info@molettdivat.hu. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási nyilatkozat-mintát is. A vásárlástól szóban is elállhat telefonon keresztül.

Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

Az elállás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített termék összegét.A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

Kötelezettségek

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Kizárólag olyan terméket cserélünk méretprobléma miatt, amiről nem lett a címke levágva, nem volt mosva, nem volt hordva, nem piszkos, eredeti számlát is megkapjuk! Ha megkapjuk a terméket és ezeknek a feltételeknek nem felel meg, abban az esetben visszapostázzuk, és sajnos nem tudjuk kicserélni!
 
GLS csomagcsere nem lehetséges! Minden esetben ajánlott levélként várjuk vissza a boltunkba a rossz méretet és GLS csomagként 1500 Ft utánvétes díjal küldjük a jó méretet.

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő tizennégy napon belül a Sylverro Kft. Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. 

Fogyasztóvédelmi Hatóság Elérhetőségei
A vásárló kifogásaival, panaszaival az alábbi helyekre fordulhat: 
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. 
Központi telefonszám: 36 1 459 4800
Faxszám: 36 1 210 4677

 

Pest Megyei Békéltető Testület elérhetőségei
Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.
Telefonszáma: (1)-269-0703
Fax száma: (1)-269-0703
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Honlap cím: www.panaszrendezes.hu

 

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!