Rugalmas vevőkezelés Telefon: +36 70 538 2467
Gyors szállítás Átlagosan 1-2 munkanap alatt
Csere lehetőség 30 napos pénzvisszafizetés
Ingyenes szállítás 35.000 Ft-os vásárlás felett
Kosárhoz
0
db - 0 Ft

A divat TE vagy! – Éva

Stílusos nők, akik szeretik a divatot, imádnak öltözködni, és vallják, hogy a divat nem méret és korfüggő! Nem sztárok, nem celebek – és éppen ettől érdekesek! Nők, akik jóban vannak önmagukkal – és valóban jó rájuk nézni!

Éva egy valódi örökifjú, vagány nő, aki abszolút nyitott az újdonságokra és ezt megjelenése is tükrözi! Egyszer egy előadáson Szily Nóra újságíró-riportertől hallottuk ez a mondatot: „Egy nő addig érdekes, ameddig korszerű tud maradni!” Igaza volt! Ha nem zárkózunk be, ha nyitottak maradunk a világra és befogadjuk az új dolgokat, a világ is nyitott lesz irántunk! Éva egészen biztosan “ korszerű”, hiszen még az öltözködésével kapcsolatban is így vall: ”Számomra lényeges, hogy a koromnál lendületesebb temperamentumomat az öltözködésem is tükrözze!”

Olvassátok csak:

Éva vagyok ,47 éves és dundi .:-)

Az életem is gömbölyű: 20 éves ikerlányaim vannak és –bár már nem élünk együtt- nagyon intenzív kapcsolatban vagyunk a mindennapok szintjén is.Egyedül élek (bocsánat kiskutyám!) de nem magányosan. Irodában dolgozom, Budapesten lakom, kutyát tartok, csavargó természetem van -ezek határozzák meg öltözködésemet.

Gyermek és ifjúkorom öltözködésének legfőbb befolyásolója édesanyám és a Burda volt . Mivel a szoci konfekció finoman szólva igen fantáziátlan volt, ezt ellensúlyozandó rendszeresen divatlapokból varrattunk ruhákat ,majd anyukám hobbivarrónő lett, amit nagyon utáltam, mert nekem kellett “jelölő fércelni”. Azóta is varrótűiszonyom van!

A divattal kapcsolatos komoly lázadásokról nem tudok beszámolni, de az ízlésem nem éppen konzervatív. Sokáig kihívás volt egyáltalán ruhát találni a méretemben . Már vannak Magyarországon is olyan divatmárkák akik a nagy „tehetséggel” megáldott nőket célozzák, ám kevés azok száma akik mindezt fiatalosan teszik !

Miért szeretem a Sylverro ruháit? Hát ezért! Mert lendületes, nőies, trendi és izgalmas! Jól kombinálható alapdarabokat és az egyéniség kifejezéséhez elengedhetetlen kiegészítőket vonultat fel. Valahányszor bemegyek az üzletbe mindig találok valami újat és azt muszáj megvennem…..

A divat mint önkifejezési mód? Számomra a divat csak egy tényező ami fontos az öltözködésben, de nekem lényegesebb, hogy ruha én legyek ! Mottóm: nem a ruha tesz engem, hanem én a ruhát. Fontos, hogy harmonikus legyen a megjelenésem, a színekben gátlástalan vagyok, de mindig vannak aktuális kedvenc árnyalatok. A Sylverro azért (is) nagyszerű mert a fehértől a feketéig a teljes színskálán mozog, a puritántól a csillivilliig. A hétköznapitól a sportoson át az alkalmiig minden tevékenységhez találok megfelelő darabokat. Számomra lényeges, hogy a koromnál lendületesebb temperamentumomat az öltözködésem is tükrözze!

Miként találtam a Sylverro-ra? Bevallom friss az élmény, de elkerülhetetlen volt a megismerkedésünk. Néhány hónapja a TREND 2 egyik irodájában dolgozom, és ki is használom a helyzeti előnyömet:minden héten veszek valamit . Az üzletvezető hölgy kitűnő ízlésével és diplomatikus stílusával mindig talál nekem valami olyan új ruhát amit nem tudok otthagyni.

Mi pedig az nem tudjuk kihagyni, hogy megköszönjük Éva ajánló és dicsérő szavait! Örömünkre szolgál, amikor olyan hölgyekkel, lányokkal találkozunk, akik a mi ruháinknak köszönhetően (is) jól érzik magukat a bőrükben! Számunkra ez a legnagyobb siker!

A felíratkozást nem tudtuk menteni. Kérünk, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre.

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk az újdonságokról, akciókról, és megkapd a legújabb cikkeket.

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról!


Válassz országot ahova a kiválasztott termékeket szeretnéd megrendelni!